therapiebaden

Over Variomedic

Variomedic is een dochteronderneming van Variopool en is ontstaan door de aanhoudende vraag van therapiebaden naar beweegbare zwembadbodems waar hydrotherapie op kan plaatsvinden. Variopool is al jaren de absolute specialist op dit gebied. Naast deze bodems levert Variopool een brede range aan aanvullende producten variërend van rvs-trappen, hellingbanen en een complete zwembadinrichting. Al meer dan vijftig jaar ervaring op het gebied van zwembaden en alles wat hiervoor nodig is. Neem even een kijkje op onze website en laat ons gerust weten of u een vraag of verzoek heeft. Wij adviseren u graag.

Therapiebaden met een beweegbare zwembadbodem voor Hydrotherapie

Bij het gebruik van een beweegbare zwembadbodem tijdens hydrotherapie is het belangrijk dat de bodem op diverse hoogtes kan worden ingesteld. Niet in de laatste plaats omdat de hydrotherapeut zijn patiënten dan beter kan ondersteunen en de diepte van de therapiebaden kan worden aangepast aan de behoeften van de gebruiker op dat moment. Ook kunnen de gebruikers hierdoor op een eenvoudige manier in het zwembad komen. Dat kan door bijvoorbeeld gebruik te maken van een hellingbaan, een minder validenlift of een Poolpod. Stuk voor stuk producten die Variomedic in het assortiment heeft en die als maatwerk geleverd kunnen worden.

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u graag meer weten over onze producten of diensten? Vraag dan een gesprek aan met één van onze internationale account managers of lees verder op de website van Variopool.