bedrijfsnieuws

Bedrijfsnieuws en updates van de Variogroup

Onlangs hebben we een website gelanceerd waarop we onze verschillende divisies in de spotlights zetten. Alles keurig samengevoegd op één centrale website. We hebben dit gedaan om onszelf nog breder te maken op het internet en u als bezoeker nog beter te kunnen informeren over onze producten en diensten.

Het laatste nieuws over ons bedrijf

Omdat ons bedrijf meerdere divisies heeft met elk hun eigen specialisatie willen we alle informatie ineens kunnen aanbieden aan de bezoeker. Vanaf de Variogroup website kunt u dan zelf kiezen voor de informatie die voor u van toepassing is. U klikt dan direct door naar de juiste website met de specifieke informatie. De andere websites krijgen de komende periode allemaal een make-over zodat de uitstraling ook uniform blijft.

Wat we gaan centreren is het nieuws. Dat komt vanaf januari 2021 van alle divisies alleen op de website van de Variogroup. Mochten er in die nieuwsberichten items genoemd worden die betrekking hebben op één van onze divisies, dan kunt u direct doorklikken. Uiteraard komt er op deze website een directe link naar die nieuwsberichten.

De naam van deze website is www.variogroup.com