Twee mindervalidenliften in het Marina Centre

Samen met onze partner Barr+Wray hebben wij succesvol een project afgerond in het Engelse Great Yarmouth. In het Marina Centre hebben onze monteurs gewerkt aan de installatie van een beweegbare zwembadbodem van 15×8 meter. Daarnaast hebben we in het zwembad twee mindervalidenliften geplaatst, die eenvoudig bediend kunnen worden via één touch screen. Deze liften zijn geïnstalleerd volgens het unieke drijvende systeem van Variopool, dat voldoet aan de eisen van Search Engine Proof (SEP).

Twee mindervalidenliften naast elkaar

De twee mindervalidenliften zijn naast elkaar geplaatst in het zwembad. Eén van de baden is voorzien van de beweegbare bodem van Variopool, inclusief een trap die meebeweegt met de hoogteverstelling van de bodem. Aan de rand van dit bad staat een Poolpod opgesteld. Het andere bad is uitgerust met de twee liften, met afmetingen van 1.75 x 1.5 meter en 1.5 x 1.5 meter. Hierdoor is er geen wachttijd meer en kunnen zwemmers indien gewenst ook gebruikmaken van de liften terwijl ze in een rolstoel zitten.

Wist u dat Variopool een aparte divisie heeft die zich specifiek richt op deze markt en gespecialiseerd is in therapiebaden? Deze baden zijn vaak kleiner van formaat, maar onze ingenieurs kunnen ook hier een speciale beweegbare zwembadbodem voor ontwerpen.