Therapiebad in Berlijn kiest voor beweegbare bodem

Onze ervaren monteurs hebben in Berlijn de installatie van een beweegbare zwembadbodem in een therapiebad succesvol afgerond. Deze bijzondere bodem beschikt over een geïntegreerde trap en bank, wat het gebruiksgemak en de functionaliteit van het bad vergroot. Met een ruimte van 7.39 x 4.74 meter biedt de bodem voldoende ruimte voor verschillende therapieactiviteiten en oefeningen.

Het voordeel van de beweegbare bodem

De installatie van de beweegbare zwembadbodem is een technisch hoogstandje waarbij nauwkeurigheid en expertise van groot belang zijn. Onze monteurs hebben met precisie en vakmanschap ervoor gezorgd dat de bodem naadloos integreert met het bestaande zwembad. Deze innovatieve toevoeging aan het therapiebad stelt gebruikers in staat om gemakkelijk en veilig het water in en uit te gaan. De geïntegreerde trap en bank bieden extra comfort en ondersteuning tijdens therapie- en revalidatiesessies.

We zijn trots op het succesvol afronden van dit project en het leveren van een hoogwaardige beweegbare zwembadbodem aan onze klant in Berlijn. Het biedt hen de mogelijkheid om het therapiebad op een veelzijdige en efficiënte manier te gebruiken, waardoor ze hun patiënten de best mogelijke zorg kunnen bieden.